11

Who’s The Best in Mr. Simple? (Brother Complex Version)

Author                  : Shantyfyn

Cast                       : All Member Super Junior

Kim Je Young (Sepupu/Yeodongsaeng Yesung)

Kim Jong Jin (Namdongsaeng Yesung)

Length                  : One Shoot

Rate                       : SU

NB                   : This fanfiction for my old sister (Eonni) and just for fun, ok. Plot and story are mine. The casts aren’t mine. Sudah pernah dipost di blog, facebook pribadi

———————————–

Continue reading

7

The Last Part 2 (My Destiny?)

Author : Purple Fishy

Genre : Friendship, romance

Tipe : Countinue

Rating : 15

Cast  : Han Min Ra (oc), Cho Kyuhyun, Choi Hyun soo (oc).

Support cast:  Kim Heechul, Park Sang Mi (oc), Yoo Byung Hyun (oc).

Cover credit :The original photo doesn’t belong to me, but I edited it as needed

Disclaimer : I only own the plot, the characters are all belong to them selves, do not take it out without permission.

Warning : This story is 100% my imagination, if you like this story please coment but not bashing or plagiat. Thank you^^

 

Annyeong reader!! Ini ff lanjutannya, author harap kalian suka ya, bingung harus ngomong apa lagi. Hehe. Pokoknya author mau berterimakasih sama yang ngikutin FF ini. Oh iya ff ni dari sudut pandang author POV dan pemerannya juga, dari pada terus bicara disini. Kita mulai baca aja ya. Semoga kalian suka.

Continue reading

6

The Last Part 1 (Old Acquaintances)

Author : Purple Fishy

Genre : Friendship, romance

Tipe : countinue

Rating : 15

Cast  : Han Min Ra (oc), Choi Siwon.

Support cast: Choi Hyun Soo (oc), Park Sang Mi (oc), Cho Kyuhyun.

Cover credit : The original photo doesn’t belong to me, but I edited it as needed

Disclaimer : I only own the plot, the characters are all belong to themselves, do not take it out without permission.

Warning : This story is 100% my imagination, if you like this story please coment but not bashing or plagiat. Thank you^^

Annyeong reader!! Ini ff pertamaku mian kalau masih jelek namanya juga masih belajar, mohon bantuannya ya ^^. Sebenarnya author dapet inspirasi dari pengalaman orang-orang yang author kenal…ff ni semuanya dari sudut pandang author oke jd gak ada POV dari pemainnya, dari pada banyak cing cong langsung aja ke cerita oke.

Continue reading

13

[COLOUR SESION/SUNGMIN] THINK PINK

Author geje aka Eunsuh alias dodol Japan  atau 2C yang punya acc twitter @devilmagnaeoon is back!!!!! Author keasyikan maen ma 3 kucing di rumah n lagi ngurus project sebelah #plak jadi sedikit melupakan ff yang terbengkalai #plakplakplak *minta dihajar nih author*

Udah langsung baca aja ya….

Cast :

–          Song Hyogun

–          Lee Sungmin

–          KyuEun ikutan!!!!!

–          Other cast

Disclimer : do not COPY PASTE, HOTLINK, MODIFY my FANFICTION without my permission!!!

 

=happy READing=

 

############### COLOUR SESION : THINKPINK ###############

 

Pink sering sekali dihubungkan dengan cinta, kekaguman, ungkapan terima kasih dan simpati

 

############### COLOUR SESION : THINKPINK ############### Continue reading

16

My GF is EVERYTHING than GAME >>4th ff egois<<

Hehe… balik lagi….

Ff egois lagi…hehe…

Cast :

–          Choi Eunsuh

–          Cho Kyuhyun

–          Other cast

Disclaimer : DO Not COPY PASTE or HOTLINK or MODIFY THIS FANFICTION WITHOUT MY PERMISSION!!!

~HAPPY READing~

**********************************************************

“coba kamu telepon dia” hyerim menyarankanku untuk menelepon kyuhyun

Seohyun mengangguk menyetujuinya

Akhirnya aku pun memencet nomor telepon yang sudah kuhapal di luar kepala

Terdengar nada sambung yang menunjukkan kalo di seberang sana telepon itu sedang bordering. Tak lama

“yoboseyo?”

“oon!” panggilku Continue reading