7

Divine [Chapter 4]

Tittle : Divine

Author : Iheartaemin / Christ Sella / E.Genie(Lee Jini)

Casts : Lee Jin,Lee Mina,SHINee.

Special Appearance : –

Genre : Adventure,Fantasy,Myth,Drama(?).

Rating : PG-16

Length : On going.

Inspired by : Michael Scott,Percy Jackson,William Shakespeare,Nicholas Flamel,Stephenie Meyer,etc.

Tracks : Bring me to my life –Evanencence | Leave –Linkin Park | Ready or Not,Romantic,Quasimodo –SHINee | The name I loved,Vanilla Love –Onew | Saranghaneun sarama –Lee Haeri | River flows in you –Yiruma | Beautiful Goodbye,Is it OK? –f(x) | When I look at You –Miley Cyrus | What if –Ashley Tisdale |I love you –Taeyeon | Average girl –Emily Osment | etc.

Warning!! : cerita ini mengandung KEKERASAN dan MITOLOGI MITOLOGI KUNO! Yang merasa gasuka mending tutup tab ini. Dan karakter tokoh itu hanya FIKSI BELAKA,jangan bash saya kalo merasa tersinggung karna ini hanyalah karya seorang fans semata.

Note : Annyeongg yeoreobeun~ di part ini petualangan petualangan akan dimulai,so don’t miss this novelic(?) fanfic yah ^^ THIS FF NOT FOR SILENT READERS!!!!!!! Aku berencana untuk TIDAK nge POST DIVINE lagi!why? give me feedback. tau gak rasa nya,FF yang kalian ketik dalam 7 jam itu gaada yang komen? that’s it! :/

=Opinions and Critics are WELCOMED,Bashes REJECTED! And Typo may APPLIED=

Continue reading

Advertisements
3

Hot Ice Cream

HOT ICE CREAM

 

Author: DianAra Taemint
Cast: Taemin SHINee , Shin Hyunna (OC)
Other Cast: Key SHINee
Genre: Comedy, Little Romance, Friendship
Rating: PG-16,

Leght: Oneshoot or Ficlet (bingung)
Disc : The story is mine and Taemin is mine too. *digebug taemints

HappyReading^^

***** Continue reading

4

Divine [Chapter 2]

Tittle : Divine

Author : Iheartaemin / Christ Sella / E.Genie(Lee Jini)

Casts : Lee Jin,Lee Mina,SHINee.

Support Casts : Yuhee,Lee Minho(as Haraboji),Soeun,etc.

Special Appearance : Leeteuk.

Genre : Adventure,Fantasy,Myth,Drama(?).

Rating : PG-16

Inspired by : Michael Scott,Percy Jackson,William Shakespeare,Nicholas Flamel,Stephenie Meyer,etc.

Tracks : Bring me to my life –Evanencence | Leav –Linkin Park | Ready or Not,Romantic,Quasimodo –SHINee | The name I loved,Vanilla Love –Onew | Saranghaneun sarama –Lee Haeri | River flows in you –Yiruma | Beautiful Goodbye,Is it OK? –f(x) | When I look at You –Miley Cyrus | What if –Ashley Tisdale |I love you –Taeyeon | etc.

Warning!! : cerita ini mengandung KEKERASAN dan MITOLOGI MITOLOGI KUNO! Yang merasa gasuka mending tutup tab ini. Dan karakter tokoh itu hanya FIKSI BELAKA,jangan bash saya kalo merasa tersinggung karna ini hanyalah karya seorang fans semata.

Note : Di part ini agak agak gimana gitu,Sangtae Sella lagi kumat,harap dimaklumi. Ox) <- *faking an angelic face* aslinya mah >x) <- evil faced.

=Opinions and Critics are WELCOMED,Bashes REJECTED! And Typo may APPLIED=

Continue reading

4

Divine [Chapter 1]

Tittle : Divine

Author : Iheartaemin / Christ Sella / E.Genie(Lee Jini)

Casts : Lee Jin,Lee Mina,SHINee.

Support Casts : Yuhee,Lee Minho(as Haraboji),Lee Dongwook,etc.

Special Appearance : Kris(EXO).

Genre : Adventure,Fantasy,Myth,Drama(?).

Rating : PG-16

Inspired by : Michael Scott,Percy Jackson,William Shakespeare,Nicholas Flamel,Stephenie Meyer,etc.

Tracks : Bring me to my life –Evanencence | Leave –Linkin Park | Ready or Not,Quasimodo,Romantic –SHINee | The name I loved,Vanilla Love –Onew | Saranghaneun sarama –Lee Haeri | River flows in you –Yiruma | Beautiful Goodbye,Is it OK? –f(x) | When I look at You –Miley Cyrus | What if –Ashley Tisdale | etc.

Warning!! : cerita ini mengandung KEKERASAN dan MITOLOGI MITOLOGI KUNO! Yang merasa gasuka mending tutup tab ini. Dan karakter tokoh itu hanya FIKSI BELAKA,jangan bash saya kalo merasa tersinggung karna ini hanyalah karya seorang fans semata.

Note : ada yang nunggu FF ini ga ? :l ada deh ya? Semoga pada suka sama FF lebay ini. ><”

Visit my personal blog : Iheartaemin[dot]wordpress[dot]com :D

=Opinions and Critics are WELCOMED,Bashes REJECTED! And Typo may APPLIED=

Continue reading

12

The Boys and My Nightmare part 4

This Boy and My Nightmare part 4

Author : Kyu-Fiida Jr.

Main Cast : Lee Donghae, Kim Yoogeun, Lee Eun Hye, Lee Taemin, Lee Hyukjae, Cho Kyuhyun

Support Cast: Heechul, Yesung, Siwon, Sungmin, Shindong, Ryeowook, Park Rae Ya, Choi Siwon, Choi Minho, Onew, Key, Jonghyun

Rating : All Ages

Genre : Seperti biasanya… Ngawur… hehe, Romance(10%) en Comedy (90%)

Warning: Moga gak mencret baca FF saya…. Continue reading